Kanēļmaizītes ar pašu gatavotu mīklu Pie grāmatzīmēm

Vērtējums:

Nepieciešams:

Mīklai:

  • 1 glāze piena,
  • 1/2 glāze cukura,
  • 1 paciņa  Dr. Oetker sausā rauga,
  • nepilna tējkarote sāls,
  • 2 olas,
  • 80 ml izkausēta sviesta,
  • 4-5 glāzes miltu.

Pildījumam:

  • 100-150 g mīksta sviesta,
  • 1 glāze brūnā cukura,
  • 2 ēdamkarotes  Dr. Oetker   kanēļa cukura

Pārziešanai:

  • nedaudz izkausēta sviesta.


Kanēļa cukurs (20 g)

Kuram gan nepatīk palutināt sevi un savus tuviniekus ar mājās ceptiem gardumiem. Izmantojot mūsu cepamo pulveri, vaniļas cukuru un citas piedevas cepšanai, Jūsu receptes kļūs vēl kraukšķīgākas un garšīgākas. No irdinātāja un želatīna līdz biezinātājiem, mūsu produktu kvalitāte palīdzēs sasniegt vislabāko cepšanas rezultātu katru reizi.

Kanēļa cukurs piešķir lielisku aromātu un papildina garšu. Lietošana: kā piedeva cepot miltu ēdienus no āboliem, gatavojot kompotus un karstvīnu, lai uzlabotu to garšu, lai dekorētu un pārkaisītu vai apviļātu konditorejas izstrādājumus. Lieliski piemērots ābolu, zemeņu un mango pagatavošanai.

Raugs (7 g)

Izmantojot Dr. Oetker sauso raugu Jūs ietaupāt laiku. Sausais raugs Dr. Oetker ir dabīgs raugs, kasnodrošina izcilas mīklas īpašības, atšķirībā no tradicionālajiem rauga veidiem, neprasa iepriekšēju sagatavošanu, vienkārši pievienojiet paciņas saturu miltiem. Paciņas svars 7 g pietiekams 500 g miltu.

Sausajam raugam ir visas svaigā rauga īpašības un to var izmantot visiem rauga mīklu veidiem, ērtais iepakojums vienmēr būs pie rokas. Pateicoties īpašajai žāvēšanas tehnoloģijai, raugs pat pie ilgstošas uzglabāšanas, nezaudē savas īpašības.

Ieteicams lietot 7 g / 500 g miltu. Pievienot citus produktus pēc izēlētās receptes. Gatavu mīklu turēt siltā vietā, līdz uzrūgst. Cept atbilstoši receptei.

Vairāk informācijas par Dr. Oetker produktiem: www.oetker.lv




Gatavošana:

1

Nedaudz uzsilda pienu, ieber tajā sauso raugu un nedaudz cukura, ļauj raugam uzsākt rūgšanas procesu. Kad parādās rūgšanas pazīmes, pievieno atlikušo cukur olas, izkausētu sviestu un sāli. Visu kārtīgi izmaisa. Pamazām pievieno miltus, līdz iegūst vijīgu, nelīpošu mīklu. Mīklu liek siltā vieta uz pāris stundām, līdz tās apjoms ir dubultojies.

2

Izrūgušo miklu liek uz galda un izrullē apmēram 40 x 50 cm lielā kvadrātā. Mīklas plāksni ieziež ar pildījumam paredzēto mīksto sviestu. Sajauc bļodiņā brūno cukuru un kanēli un ar to pārkaisa sviestu. Mīklu sarullē un sagriež 10-12 gabaliņos.

3

Gabaliņus novieto uz cepamās pannas, kurā ieklāts ar sviestu vai eļļu ietaukots cepamais papīrs (tas palīdzēs iegūt maizītēm kraukšķīgu pamatnīti), visu pārklāj ar dvieli un uz 10-30 minūtēm atstāj siltā vietā, lai uzrūgst.

4

Bļodiņā sakuļ otru olu kopā ar ēdamkaroti piena un ar to nosmērē uzrūgušās maizītes. Cepamo pannu ievieto līdz 200-220 °C temperatūrai uzkarsētā cepeškrāsnī un cep apmēram 20 minūtes - līdz maizītes kļuvušas glīti brūnas.

Pievienojiet savus komentārus

Citas receptes no sadaļam Svētki, Ziemassvētki, Deserti, Tortes, kūkas, pīrāgi

Maršmelovi

Maršmelovi I Nepieciešams: 3 olu baltumi, šķipsna...